Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda yürümek

Rüyada yağmurda yürümek

Rüyada yağmurda yürümek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yağmurda biriyle yürümek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda çamurda yürümek kazalardan, belalardan korunacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yağmurlu havada yürüdüğünü görmek maddi imkânlarının artacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yürümek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işarettir.

Rüyada yağmur altında yürümek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments