Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yağmurluk giymek

Rüyada beyaz yağmurluk giymek

Rüyada beyaz yağmurluk giymek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, gözünün yaşını sileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yağmurluk giymek gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada beyaz yağmurluk giymek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına inanılır.

Rüyada siyah yağmurluk giymek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, şansın kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yağmurluk giymek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yağmurluk giymek zor günlerin biteceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada gelinlik giymek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz yağmurluk görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, huzurunun artacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yağmur görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada pembe beyaz elbise giymek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments