Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zaferler kazanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Rüyada yeşil yılan öldürmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinin de bolluk göreceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, şöhret elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil yılanı öldürmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanla konuşmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalettir.

Rüyada yeşil sarı yılan görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada çok yeşil yılan görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşanan yokluğun biteceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yeni ev eşyaları alınacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, geçim derdi çekeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments