Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, canın sıkılacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ve siyah kedi gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek kimden akıl soracağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments