Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, doktordan doktora koşturacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rızkından olacağına yorulur.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, isteklerinize kavuşacağınıza, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada kediye saldırmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, rızık elde edeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kalp kıracağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek isteklerine kavuşacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments