Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz kedi görmek

Rüyada siyah beyaz kedi görmek

Rüyada siyah beyaz kedi görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz kedi gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek yeni siparişler alacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada siyah kediyi kovalamak mutluluğun kapıyı çalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments