Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, elindekileri de kaptıracağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, talihin yüze güleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah güvercin görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada siyah güvercin öldürmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments