Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah güvercin yakalamak

Rüyada siyah güvercin yakalamak

Rüyada siyah güvercin yakalamak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulur.

Rüyada güvercinler yakalamak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada evde güvercin yakalamak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments