Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah güvercin görmek

Rüyada siyah güvercin görmek

Rüyada siyah güvercin görmek keyiflerinin yerinde olacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerinden feragat edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah güvercin gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisini işine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah güvercin görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah güvercin yakalamak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin öldürmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments