Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah güvercin öldürmek

Rüyada siyah güvercin öldürmek

Rüyada siyah güvercin öldürmek huzurunun artacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, darlanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah güvercin öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada siyah güvercin öldürmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah güvercin yakalamak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ufkunun açılacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek işlerinin rast gideceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada siyah güvercin görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, günahlarına tövbe edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments