Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz güvercin görmek

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek büyük savaşların yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine inanılır.

Rüyada siyah güvercin öldürmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada siyah güvercin görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments