Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü siyah güvercin görmek

Rüyada ölü siyah güvercin görmek

Rüyada ölü siyah güvercin görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, güveninin artacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü siyah güvercin gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Rüyada siyah güvercin görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek rahat bir hayata sahip olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek yaraların merheminin bulunulacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Rüyada siyah güvercin yakalamak kötü gidişe dur denileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments