Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mor lale görmek

Rüyada beyaz ve mor lale görmek

Rüyada beyaz ve mor lale görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mor lale gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor lale görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mor lale toplamak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz lale tarlası görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına inanılır.

Rüyada beyaz lale almak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz lale görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz lale görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayır ve bereketin artmasına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments