Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor beyaz çiçek görmek

Rüyada mor beyaz çiçek görmek

Rüyada mor beyaz çiçek görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, zor zamanların sona ereceğine inanılır.

Rüyada mor renkli çiçek görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor çiçek görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı mor çiçek görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Rüyada mor çiçek dikmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments