Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mavi renk görmek

Rüyada beyaz ve mavi renk görmek

Rüyada beyaz ve mavi renk görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve mavi renk gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Rüyada mavi beyaz renk görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mavi renk görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mavi renk görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kazancının da azalacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk nişanlık giymek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kitap görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk kusmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments