Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mavi renk görmek

Rüyada beyaz mavi renk görmek

Rüyada beyaz mavi renk görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz mavi renk gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada beyaz mavi renk görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve mavi renk görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Rüyada mavi beyaz renk görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk elbise giymek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk bluz giymek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada mavi renk banyo görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments