Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk nişanlık giymek

Rüyada mavi renk nişanlık giymek

Rüyada mavi renk nişanlık giymek anne ve babasının her zaman başında olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hayatının karışacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada mavi renk nişanlık giymek güzel günler yaşanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi nişanlık giymek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi nişan elbisesi giymek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk gömlek giymek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte elbise giymek yüzünü güldüreceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk bluz giymek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments