Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve beyaz renk görmek

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada mavi ve beyaz renk gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada beyaz mavi renk görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize delalet eder.

Rüyada beyaz ve mavi renk görmek kişinin şansının artacağına, şifa göreceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek onu darda bırakmayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada mavi beyaz renk görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada mavi renk şal görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk beşik görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments