Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk kusmak

Rüyada mavi renk kusmak

Rüyada mavi renk kusmak kafa dinleyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk kusmak gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada mavi renk kusmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kazancın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte kusmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada mavi kusmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi su kusmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli kusmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına inanılır.

Rüyada sarı renkte kusmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz renkte kusmak çok zor dönemlerden geçeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah renkte kusmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü gidişe dur denileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments