Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz renk görmek

Rüyada mavi beyaz renk görmek

Rüyada mavi beyaz renk görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok büyük bir işe girileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi beyaz renk gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada mavi beyaz renk görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi renk görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve mavi renk görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli koltuk görmek sorunların çözüleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk far sürmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, dileklerinin yerine geleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments