Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tüylü kedi görmek

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yarasını saracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başarılarını arttıracağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü kedi gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek yüzüne kan geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına yorulur.

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bol nimete kavuşulacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kedi tüyü yutmak güçlükle elde edilecek başarı, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi tüyü görmek kasasının daha çok para dolacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, dinine bağlı kalacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tüylü kedi görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments