Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kedi tüyü yutmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kedi tüyü görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı tüylü kedi görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kendisiyle övüneceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok tüylü kedi görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments