Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tüyü görmek

Rüyada kedi tüyü görmek

Rüyada kedi tüyü görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi tüyü gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada tüylü kedi görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, başarıların artacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, aile saadetinin de artacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tüylü kedi görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, fedakârlıklar yapacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments