Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz top lahana görmek

Rüyada beyaz top lahana görmek

Rüyada beyaz top lahana görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz top lahana gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Rüyada beyaz top lahana görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada top lahana görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, huzurunun yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lahana yediğini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz lahana yemek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada beyaz lahana almak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada beyaz lahana dolması görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, geçiminin güçleşeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek verilen emeğin boşa gideceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments