Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana tarlası görmek

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bunun için sabırsızlanacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lahana tarlası gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek büyük atılımlar yapacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Rüyada lahana tarlası görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tarlada lahana görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan beyaz lahana almak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada beyaz lahana kesmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada beyaz lahana turşusu görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, elinin darlaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz lahana pişirmek hasta ve zor geçireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz top lahana görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments