Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana yemek

Rüyada beyaz lahana yemek

Rüyada beyaz lahana yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına inanılır.

Rüyada beyaz lahana yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Rüyada beyaz lahana yemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana dolması yemek ilerledikçe ilerleyeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana turşusu yemek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz lahana kesmek hayatın yoluna gireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana almak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz lahana görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan beyaz lahana almak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments