Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana almak

Rüyada beyaz lahana almak

Rüyada beyaz lahana almak az da olsa kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sorunların hallolacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Rüyada beyaz lahana almak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine yorulur.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lahana yemek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz lahana sarmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana toplamak düşmanlıkların biteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz lahana kesmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments