Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana yediğini görmek

Rüyada beyaz lahana yediğini görmek

Rüyada beyaz lahana yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kötü haberlerin alınacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada beyaz lahana yediğini görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada lahana sarması yediğini görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada lahana yediğini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada lahana dolması yediğini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz lahana sarmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, en tepkedeki kimse olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lahana turşusu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hakkını yedirtmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lahana yemek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada pazardan beyaz lahana almak bol kazanç elde edileceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments