Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top lahana görmek

Rüyada top lahana görmek

Rüyada top lahana görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Rüyada top lahana gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Rüyada beyaz top lahana görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, huzurun kaçacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada top lahana görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lahana almak umutlarının yarım kalmayacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada lahana fidesi dikmek sıkıntılarının artacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada siyah lahana görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara lahana haşlamak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lahana çorbası içmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayatının zorlaşacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman lahana görmek isteklerine kavuşacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments