Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana sarması görmek

Rüyada beyaz lahana sarması görmek

Rüyada beyaz lahana sarması görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bekarlar için evlenmeye, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, dikkat çekeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek ona dört elle gönülden bağlanacağına, yeni bir iş bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada lahana sarması yemek görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulur.

Rüyada lahana sarması yemek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada lahana sarması yapmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kara lahana sarması görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana sarması yediğini görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada lahana sarma görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments