Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tırnak görmek

Rüyada beyaz tırnak görmek

Rüyada beyaz tırnak görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Rüyada beyaz tırnak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tırnak görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek şaşkın olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağı çıkmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hem de çok üzüleceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kopmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli tırnak kesmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın tırnağı görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments