Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kopmak

Rüyada tırnak kopmak

Rüyada tırnak kopmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kopmak gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada tırnak kopmak haksızlık edeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, beklenmedik kapıların açılmasına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kopmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet eder.

Rüyada kolu kopmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafa kopmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada parmağı kopmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada düğmesi kopmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, arkasından gıybet edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada elleri kopmak maddi durumun düzeltileceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eti kopmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, atılan adımların boşa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments