Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tırnağı görmek

Rüyada kadın tırnağı görmek

Rüyada kadın tırnağı görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın tırnağı gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek hastalıktan şifa bulmaya, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada kadın tırnağı görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek yeni bir ortama girileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma tırnak görmek kazancının daha da artacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada tırnaktan kan aktığını görmek çok mutlu günler geçireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments