Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek şansın ve kısmetin açık olacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları kesilmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, alim ve bilge insan olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kesip atmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek başarılarının devam edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments