Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz telefon satın almak

Rüyada beyaz telefon satın almak

Rüyada beyaz telefon satın almak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerine bereket geleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz telefon satın almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada beyaz telefon satın almak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada telefon satın almak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon satın almak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine alamet eder.

Rüyada telefon satın aldığını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rahat bir hayatı olacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu satın almak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz araba satın almak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ip satın almak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments