Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayakkabı satın almak

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ayakkabı satın almak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalettir.

Rüyada mavi ayakkabı satın almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada eski ayakkabı satın almak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bereketin ve verimin olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulur.

Rüyada kırmızı ayakkabı satın almak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeni ayakkabı satın almak kazancının artacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada spor ayakkabı satın almak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı satın almamak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments