Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon satın almak

Rüyada telefon satın almak

Rüyada telefon satın almak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her geçen gün sorunların artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon satın almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada cep telefon satın almak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon satın aldığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hoş muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu satın almak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada telefon satın almak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz telefon satın almak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın satın almak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ev satılmasını görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kot pantolon satın almak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments