Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz araba satın almak

Rüyada beyaz araba satın almak

Rüyada beyaz araba satın almak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kırgınlık yaşanacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna inanılır.

Rüyada beyaz araba satın almak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada beyaz araba satın almak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı araba satın almak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, istediği yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba satın almak korkularından, kötü duygularından arınacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada el arabası satın almak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada sıfır araba satın almak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işarettir.

Rüyada araba satıldığını görmek kısmetlerinin çoğalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada satılan arabayı görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah araba satın almak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments