Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut küpe takmak

Rüyada yakut küpe takmak

Rüyada yakut küpe takmak işlerinin iyi gideceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakut küpe takmak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Rüyada yakut küpe takmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya tabir olunur.

Rüyada yakut takmak büyük bir kazanç elde edileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada yakut kolye takmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada yakut yüzük takmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada yakut yüzük görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yakut taşı görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada yakut kolye görmek bunalıma gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakut elmas görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments