Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağına altın küpe takmak

Rüyada kulağına altın küpe takmak

Rüyada kulağına altın küpe takmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine tabir olunur.

Rüyada kulağına altın küpe takmak gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kulağa altın küpe takmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağına altın küpe takmak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kulağına küpe takmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek kulağa küpe takmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kulağa küpe takmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments