Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı küpe görmek

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok uğraş vereceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı küpe gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, isteklerinin erteleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı küpe bulmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments