Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek kendini bunu başaracağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, karamsar olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ona göre davranacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada taşlı bilezik takmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek yapılan hataların düzeltileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments