Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı altın bilezik görmek

Rüyada taşlı altın bilezik görmek

Rüyada taşlı altın bilezik görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin evlatlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı altın bilezik gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek refah içinde yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada taşlı bilezik takmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments