Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı bilezik görmek

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada taşlı bilezik takmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek bol kazançlı günler geçireceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek sıkıntının günden güne artacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments