Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kazancın çoğalacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, rahat erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayatının karışacağına, kişinin tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments