Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taksiye binmek

Rüyada beyaz taksiye binmek

Rüyada beyaz taksiye binmek pişman olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, umutsuz olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada beyaz taksiye binmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, düşmanlarının güçleneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz taksiye binmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah taksiye binmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalet eder.

Rüyada sarı taksiye binmek canının derdine düşeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle taksiye binmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments