Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir taksiye binmek

Rüyada beyaz bir taksiye binmek

Rüyada beyaz bir taksiye binmek tüm düzenin alt üst olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Rüyada beyaz taksiye binmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taksiye binmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada ticari taksiye binmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada siyah taksiye binmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle taksiye binmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hayırlı bir karar verileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments