Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taksiye binmek

Rüyada siyah taksiye binmek

Rüyada siyah taksiye binmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, yardımının olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalet eder.

Rüyada siyah taksiye binmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz uzun vadeli planlar yapmanızı veya keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada siyah taksiye binmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet eder.

Rüyada beyaz taksiye binmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada ticari taksiye binmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada dolmuş taksiye binmek işlerinin yarıda kalacağına, muradına ereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı taksiye binmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, isteklerinin erteleneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taksiye binmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments