Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle taksiye binmek

Rüyada biriyle taksiye binmek

Rüyada biriyle taksiye binmek huzurun bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada biriyle taksiye binmek gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah taksiye binmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, bundan hayır göreceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taksiye binmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ticaret taksiye binmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada taksi binmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kimse ile tartışmayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments