Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı taksiye binmek

Rüyada sarı taksiye binmek

Rüyada sarı taksiye binmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı taksiye binmek gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada sarı taksiye binmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yokluk çekmeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet eder.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada ticari taksiye binmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı taksiye binmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taksiye binmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada siyah taksiye binmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksiye binmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments